over droomklanten en klantdromen

ook iets voor JOUW bedrijf?

Centraal in onze aanpak staat de verbinding met je gast, uhm … klant. Niet verwonderlijk, dus, dat ook wij nagedacht hebben over onze droomklant.

voor wie

Ons gedachtengoed is waardevol voor iedereen, maar we spelen het liefst ‘kort op de bal’. Met kleine tot middelgrote bedrijven dus, met een directeur-eigenaar en een overzichtelijk (management)team.

waarom

Om ‘de beginners mind’ weer terug te krijgen in het bedrijf. Dat gevoel dat je had toen je net startte, de energie die dat gaf, de verbondenheid met je eerste klanten. Is dat er nog steeds? Dan las je dit waarschijnlijk niet …

maar ook

omdat anderen het zeggen! Lees bijvoorbeeld eens het verhaal van Jim, een van onze eerste klanten. Hij heeft de Hosvitality Blauwdruk nog net niet boven zijn bed gehangen …

ONZE DROOMKLANT

De succesvolle, maar toch wat ontevreden, groeier

Je bent directeur-eigenaar van een bedrijf dat ooit is ontstaan vanuit een diepgewortelde passie. Je bedrijf is gegroeid, je hebt mensen om je heen verzameld en het loopt op zich best lekker. Maar …

  • de werkdruk begint wat te hoog te worden
  • het team is minder enthousiast dan ze waren
  • je moet te vaak aan zaken ’trekken’
  • jullie besteden te veel tijd aan ‘gedoe’
  • niet al je klanten zijn nog even tevreden met je
  • en jij eigenlijk ook niet meer met al je klanten

Kortom, je voelt dat er ergens energie ‘lekt’. Je begint tegen grenzen aan te lopen en nog iemand erbij is niet de oplossing. Je moet keuzes maken, maar welke?

Wij gaan je helpen!

De klantdroom

Terug naar de

beginners mind!

Soms, in een onbewaakt moment, denk je terug aan hoe het was. Toen je begon met je bedrijf, je eerste tevreden klanten, échte ambassadeurs zijn het (en nog steeds), je eerste medewerkers, de betrokkenheid en energie die er in je bedrijf zat. Je voelde gewoon dat het klopte!

En je klanten ook!

Dát moet weer terug! De passie, de energie, de betrokkenheid, de tevredenheid, de ambassadeurs.

Dat kán alleen maar ten goede komen van je klanten!

Jim Coumans (james robinson)

“… en nu doorpakken!”

Als relatief klein bedrijf met grootse ambities lopen we onszelf wel eens voorbij, laat staan onze medewerkers. We vonden het goed om de boel weer eens even ‘op een rijtje te zetten’. Laura en Rob hebben ons nóg bewuster gemaakt van waar we naar toe willen en wie onze (droom)klanten zijn. Maar vooral waar we nu staan, waar het schuurt en wat we daar aan moeten doen. Compact samengevat in de Hosvitality Blauwdruk, die we ingelijst op onze werkplek hebben hangen.

kopje koffie doen?

hosvitality

Laura Lazzarini
Rob Kemmeren
-
p/a POSTSTRAAT 1
6135 KR SITTARD
046 - 2046076