DALAURO, niet zómaar een b&b

in het toscane van limburg

Laura en Rob combineren hun passie voor vitale gastvrije bedrijven nog steeds met het runnen van hun Bed & Breakfast in de Zuid-Limburgse heuvels.

 

Jullie pleisterplaats tijdens de off-site.

Mooi van binnen

Jullie verblijven een paar dagen in de met veel liefde gerenoveerde en met stijl ingerichte boerenhoeve

prachtige omgeving

Het kan wel! Met gezond verstand, én volle aandacht voor de mensen waarmee we werken, bereiken we mooie dingen. In een veilige omgeving, waarin iedereen mag zijn wie hij is en mag zeggen wat hij vindt. Onze open en nieuwsgierige houding helpt daarbij.

de inwendige mens

Hoe fijn en laagdrempelig onze aanpak ook is, het gáát wél ergens over natuurlijk! Jouw bedrijf namelijk. We garanderen je dat we je pas loslaten als we samen tot een mooi resultaat zijn gekomen. Wat dat is bepalen we natuurlijk ook samen.

Dalauro Bed & Breakfast

Welkom thuis!

Een paar jaar geleden onderwierpen Laura en Rob hun gastenkamers aan een complete restyling. Tegelijk realieerden ze een mooie vergader- en workshop ruimte, waar het meeste van het denkwerk verzet zal gaan worden. Maar waarom zou je het nuttige niet met het aangename verenigen en een paar nachten verblijven in deze fraaie bed & breakfast.

Tot gauw!

Toscane van Limburg

De beste ideeën voor je bedrijf ontstaan buiten

En vanuit die gedachte is het goed om te weten dat de B&B van Laura en Rob in het hart van het Zuid-Limburgse Heuvelland ligt. Het zou een absoluut gemiste kans zijn om, tussen de bedrijven door, niet even de benen te strekken en een frisse neus te halen. We sluiten niet uit dat de beste ideeën zullen ontstaan op het bankje met bijgaand uitzicht …

We wandelen jullie er met plezier naar toe.

De inwendige mens

‘La Dolce Vita’, maar dan met lekkers uit Limburg

Rob kan zijn liefde voor lekker eten niet verhullen, en waar om zou hij ook?

Met een zwak voor de italiaanse keuken en voorliefde voor lokale producten verrast hij zijn gasten iedere vrijdag met een heerlijk 100% homemade maaltijd. Dus ook de verzorging van de inwendige mens zit wel goed tijdens jullie paar dagen ‘bij Laura en Rob’.

 

Testimonial

“I can’t believe it took us this long to make a change. So happy that we did. Numbers don’t lie.”

John Doe, Divi CEO

kopje koffie doen?

hosvitality

Laura Lazzarini
Rob Kemmeren
-
eyserheide 27
6287 NB Eys
043-3637027